Over ons

Slapen is ons vak en daarover adviseren is onze passie!

en het geeft ons voldoening om u van een goed slaapcomfort te voorzien, zeker gezien de tijd die je in bed doorbrengt….
Wel te verstaan 1/3 van je leven.

Graag delen wij onze 35 jaar ervaring op slaapgebied.

En onze ruime ervaring draagt er ook aan bij om u goed te kunnen adviseren voor een goed slaapsysteem. Wij hebben diverse slaapsystemen in onze showroom om samen met u tot de juiste beslissing te komen. Vertel ons uw wensen en wij denken graag met u mee om ze in te kunnen vullen… en let wel: voor vele jaren slaapplezier en nog beter uitgerust wakker worden! Het spreekwoord is niet voor niets; zoveel mensen, zoveel wensen.
Slapen is enorm belangrijk en goede nachtrust geeft u weer nieuwe energie voor de nieuwe dag. Investeer is een goede nachtrust, het is essentieel voor uw gezondheid en welzijn.

Dus enorm belangrijk, neem de tijd voor een goede keuze. Een goed advies en ook goede service vinden wij daarom ook erg belangrijk. Wij willen waarmaken wat we beloven, een van de voordelen van een klein familiebedrijf, wij zijn pas tevreden als onze klant dat ook is. Alles wordt netjes bij u thuis afgeleverd en vakkundig gemonteerd en nazorg is bij ons “vanzelfsprekend”!

Wij zijn gespecialiseerd in boxsprings en matrassen.

Boxsprings zijn er in verschillende soorten, hoogtes en maten. Wij bieden u een uitgebreide collectie aan in diverse modellen. Het gaat tenslotte om uw “eigen bed”. Samen met u meedenken voor een bed op maat. Gaat uw voorkeur uit naar een stevig ligcomfort of juist naar een soepele, comfortabele zachte topdek van natuurlijke materialen. Kortom;  een bed op maat. Lekker stevig slapen of heerlijk weelderig wegdromen in een comfortabele zachte topdek van natuurlijke materialen. Uiteraard houden wij ook rekening met uw budget (indien gewenst).
Samen bieden wij u diverse slaap oplossingen aan en u geeft aan wat u prettig vindt. De boxsprings zijn leverbaar in een vlakke- of een verstelbare uitvoering in de mooiste stoffen of in leerdoek. Wij hebben vele modellen bij ons in de showroom staan, individuele en persoonlijke stijl, slapen op maat, luxe stoffen, zeer comfortabele bijpassende matrassen, een weldaad voor uw rug en exclusief voor u gemaakt. Daarom vinden wij het ook belangrijk om goeie partners te kiezen en merken te voeren die mee denken met de kant.Mocht een matras uiteindelijk niet naar wens zijn dan kunnen we deze later altijd aanpassen en of wijzigen. (vraag naar de voorwaarde).

Wij zijn ook de Tempur PREMIUM DEALER voor MIDDEN NEDERLAND.

TEMPUR is het merk voor drukverlagend slapen, jarenlang onderzoek heeft er toe bijgedragen dat wat TEMPUR heeft ontwikkelt nog steeds HET enige echte drukverlagende slaapcomfort biedt, alsof u zweeft… Wij tonen u het uitgebreide Tempur assortimet, drukverlagende matrassen, complete Tempur slaapsystemen, wij bieden u de mogelijkheid om het matras uitvoerig uit te proberen in onze Tempur Experience Center,
een afgesloten ruimte om in alle rust het unieke Tempur gevoel te ervaren. Losse matrassen, bedbodems, dekbedden, TEMPUR kussens, we bieden het allemaal en uiteraard mooi bijpassend bedtextiel.

35 JARIG JUBILEUM en dat vieren wij…
Al weer 35 jaar zijn wij samen adviseurs voor het aanschaffen van een goed matras. Ruime ervaring met goede matrasmerken. SNEL een matras nodig? laat het ons weten. Wij zijn al weer meer dan 10 jaar gevestigd in het mooie Nijkerk, een mooie centrale plek in Nederland met inmiddels een behoorlijke klantenkring door het hele land en daar zijn wij trots op.
Bedankt daarvoor, bedankt voor het vertrouwen dat u in ons heeft. Wij doen het met heel veel plezier en passie voor het vak. Met u meedenken zodat ook u weer lekker kunt slapen.

35 jarig jubileum, en dat vieren wij vieren samen met u. Bent u toe aan een nieuw bed dat is dit de uitgelezen kans. Laat u adviseren voor een mooie en goed bed wat bij u past. Ledikant, matras of een complete slaapkamer. Mooie boxspringcombinatie van DIVERSE topmerken zodat ook u ‘s morgens weer lekker uitgerust wakker wordt!
Neem ook even een kijkje op onze winkelsite: www.slapendoejezo.nl

VOLOP aanbiedingen en ACTIE’S tot aan het eind van het jaar.

Vraag en antwoord

Hoe wordt mijn matras verzonden?

Wij leveren de matrassen met eigen vervoer bij u af en leggen de matras in uw slaapkamer op uw bed.. Geen lange levertijden maar een zeer snelle levering. De levering gaat altijd in overleg met u, zodra destellling bij ons binnen komt nemen wij direct contact met u op voor de aflevering.

Kan ik mijn matras ook ophalen?

Dat kan! Neemt u contact hierover op met ons na het plaatsen van uw bestelling om een datum en tijd af te spreken. U kunt uw matras ophalen in onze showroom op de Ampèrestraat 3, 3861 NC te Nijkerk

Ik weet niet precies welke matras ik nodig heb, wat nu?

Om te weten welke matras het best bij u past bel ons dan even dan kunnen wij u begeleiden en adviseren tot een goede aankoop. Wij adviseren u graag!
Mocht blijken dat u de verkeerde keuze heeft gemaakt qua hardheid van de matras dan mag komen wij de matras éénmalig omruilen voor een ander exemplaar. We gaan tenslotte voor een tevreden en uitgeslapen klant!

Wat onze klanten over ons zeggen?

Na jaren van rugpijn en bijbehorende bezoeken aan huisartsen, fysiotherapeuten en proefslapen is de pijn nu weg! Opmerkelijk dat dit meteen al na de eerste nacht een feit is, maar des te beter! Kortom, aan te bevelen vanwege prijs en het prettige contact!

2 matrassen met kussens erbij, super blij mee. Dit is een goed bedrijf om zaken mee te doen.

Wij waren onder de indruk van een grote persoonlijke betrokkenheid bij de aankoop van ons bed en toebehoren. Deskundig, vakbekwaam, vriendelijk en geen commerciele aandrang/ongewenste druk om tot de aankoop over te gaan.