Retourneren

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

Herroepingsrecht

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@slapendoejezo.nu.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Uw matras ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Wij bieden voor de merkmatrassen van  Pullman, Eastborn en de Tempur  matrassen collectie een omruilgarantie van 60 dagen!

Als blijkt dat u toch liever een andere hardheid wenst of een ander type dan komen wij dit matras éénmalig voor u omruilen voor een andere uitvoering. Wij kunnen u deze service alleen aanbieden in samenwerking met onze leveranciers. Het beslapen matras gaat altijd weer terug naar de fabriek, waar het vervolgens zorgvuldig wordt verwijderd of vernietigd. merkboxspringsuitvoorraad.nl verkoopt geen beslapen matras door aan andere klanten.

U kunt hiervoor contact opnemen met info@slapendoejezo.nu. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product. Heeft u overige vragen? Laat het ons gerust weten en wij helpen u graag verder!